EE Gas Power

E-nergia Gas and Power face parte din Grupul Europe Energy, un grup international ce opereaza pe piata de energie electrica si gaze naturale, ce desfasoara activitati de trading, consultanta si furnizare la consumatorii finali.

In Romania, E-nergia Gas and Power Srl a fost fondata in anul 2018 si face parte din Europe Energy Holding.

Prin sucursalele sale din Belgrad, Bratislava si Tirana, Energia Gas&Power a dezvoltat o platforma logistica si si-a asigurat o puternica prezenta georgrafica ce ii permite desfasurarea activitatilor de trading cu energie electrica si gaze naturale in peste 20 de tari din Europa, inclusiv Turcia si Ucraina.

In luna noiembrie 2014, Grupul a intrat pe piata libera furnizand energie electrica la 30.000 clienti, majoritatea in nordul Italiei. Aceasta decizie a avut la baza dorinta de a activa, intr-o piata cu activitati diferite fata de cele intreprinse de Grupul Europe Energy pana in acel moment.

“Inovatie” este cuvantul ce descrie cu succes Grupul Europe Energy Group si sucursalele sale.
Innovatia este prezenta in toatea spectele ce privesc activitatea Grupului, in modul de elaborare a solutiilor pentru consumatori casnici si companii, in atentia acordata nevoilor consumatorilor si programelor informatice specifice.

In prezent, Europe Energy furnizeaza energie electrica si gaze naturale prin sucursalele sale din Romania, Slovenia, Croatia si Serbia. In curand, Grupul va furniza energie electrica si gaze naturale in Macedonia, Muntenegru, Bosnia, Albania si Kosovo. Fiecare piata are particularitatile sale, in unele tari exista deja o piata liberalizata (Romania si Slovenia) si in alte tari este momentan posibila doar furnizarea catre consumatori mari (Serbia).

Pentru Europe Energy este vita ca prezenta in fiecare din aceste tari, sa fie inovativa si sa isi construiasca strategia in jurul clientilor si nevoilor lor. Europe Energy isi doreste sa fie cel mai bun partener in domeniul furnizarii energiei electrice pentru companiile multinationale, in toate tarile in care acestea sunt prezente.